Klantengetuigenis 'Vermo'

"Het is heel duidelijk voor mij”, zegt Carl Moeyaert van Vermo. “De stielmannen van Beddeleem zijn specialisten in afbouw. Ze zijn sterk in hun ‘core business’. Alles is efficiënt verlopen en het eindresultaat is ronduit schitterend, en valt meteen op bij onze bezoekers. Ik ben dan ook heel tevreden. Dank voor de goede samenwerking!"

Voor de verbouwing van hun kantoren deed Vermo een beroep op de expertise van Beddeleem. Er werd gebruik gemaakt van JB CEILING plafonds, JB 2000 en JB PURE systeemwanden, JB DOOR deurgehelen, JB STORE kasten, en verder ook nog bureaustoelen en desks van het eigen Beddeleem gamma. Tot slot zorgde Beddeleem voor het binnenschrijnwerk.

"Het is niet meer te vergelijken. Van een jaren ’70-pand naar een fris en luchtig bureel. De bedoeling om een nieuwe wind te laten waaien door Vermo is volledig geslaagd. Dankzij Beddeleem, maar ook dankzij onze fantastische architecte Ellemieke Neyt. De commentaren die we krijgen zijn ronduit verbluffend. Mensen kunnen niet geloven hoe zo’n transformatie een bedrijf kan verjongen. Het lijkt allemaal zoveel groter op een kleinere oppervlakte. De zin voor detail qua architectuur en uitvoering is opvallend," gaat Moeyaert enthousiast verder.

"Ik zou direct opnieuw voor Beddeleem kiezen," aldus Carl Moeyaert. "De projectleider heeft de werf goed opgevolgd en had zijn stielmannen goed in de hand. De afspraken werden correct uitgevoerd en de timing werd gehaald. Bij kleine problemen werd er steeds correct actie ondernomen."

De familiale onderneming Vermo maakte 3 generaties terug in het West-Vlaamse Gits al onderdelen voor de voedingsindustrie. Vandaag zijn ze de solide partner van bedrijven die nood hebben aan constructies in roestvast staal (riolering, wasbakken, tanks, buismaterialen…). Hun eigen studiedienst en ontwerpafdeling verwerkt opdrachten op maat. Sinds begin 2017 in door Beddeleem vernieuwde kantoren.

scroll to top