"Onze unieke positie als fabrikant én klasse 8 totaalafwerkingsbedrijf is een meerwaarde voor de klant"

Totaalafwerking van de Brusselse WTC III-toren voor de federale overheidsdiensten BOSA, BELNET en BELSPO in opdracht van de Regie der Gebouwen

Jochen Daneels, commercieel directeur van Beddeleem: "De renovatie van 20 verdiepingen van de Brusselse WTC III toren, in opdracht van de Regie der Gebouwen, voerden we gelijktijdig uit met een ander groot project, de renovatie van het Pachecogebouw."

"Het WTC III-project werd in het najaar van 2019 opgeleverd. We installeerden er behalve onze JB systeemwanden o.a. ook 21.000 m² van onze eigen JB CEILING metalen plafonds, maatmeubilair, JB LOCKERS, enz. In het kader van de totaalafwerking verzorgden we o.a. ook de schilderwerken, de vloerafwerking en de technieken (HVAC, sanitair, elektriciteit, databekabeling)."

"Beddeleem heeft een vrijwel unieke positie in de aannemerswereld door tegelijkertijd fabrikant (van systeemwanden, systeemplafonds, klimaatplafonds, deuren en meubilair) én klasse 8 totaalafwerkingsbedrijf te zijn. Het succesvol afwerken van dit soort totaalrenovaties sterkt ons in ons geloof dat we een absolute meerwaarde kunnen betekenen voor de bouwheer”.

Lees meer over dit project op de website van de Regie der Gebouwen

 

scroll to top