Systeemwand JB 2000 - Ode aan een alleskunner

Het JB 2000 wandsysteem werd ondertussen al weer 17 jaar geleden ontwikkeld. Ook nu nog streeft dit product naar dezelfde waarden van toen.  Het JB 2000 systeem is een super-modulair systeem dat snelle plaatsing door een minimum aan onderdelen combineert met een maximum aan performantie.

Tijdloze uitstraling

Zijn tijdloze uitstraling zorgt ervoor dat hij ook vandaag nog steeds de high-runner van ons gamma is.  Door de jaren heen konden we tal van klanten overtuigen, van kleine KMO’s tot grote instanties zoals de NAVO en de Europese instellingen.

Veel gedaantes

Het volle wandsysteem werd door de jaren heen aangevuld met verschillende design glas- en deur oplossingen.  De JB FRAME, JB FLUSH en JB SKY systemen behoren tot dezelfde familie en kunnen onderling naadloos worden gecombineerd.  Hierdoor kan deze wand onnoemelijk veel gedaantes aannemen en zich feilloos aanpassen aan de gewenste look van ieder project.

De 101 mm dikke wand kan ook worden voorzien van deuren van 40 mm tot wanddikke deuren van 101 mm.  Dit zowel beglaasd als vol.

Het JB 2000 systeem biedt akoestische prestaties tot 51dB en is er zowel vol als beglaasd in een brandweerstand van EI30 en EI60 minuten.  Hierdoor kunnen het product, de bijhorende uniforme look en materialen worden doorgetrokken door de volledige inrichting van een project.

De wand kan worden voorzien van handige accessoires zoals houten of stalen legborden, kleerhangers, naambordjes en whiteboards. Veelal onzichtbaar bevestigd via de teruggetrokken verticale schaduwvoegen van de wand.

Een bijhorend kastenprogramma, wandhoog of volledig volgens uw projectwensen, maakt het wandsysteem een meer dan volwaardige speler op de markt.

Luchtdoorstroom

Om aan de steeds strengere ventilatienormen te voldoen kan het JB 2000 systeem voorzien worden van een luchtdoorstroomelement dat naargelang het type onzichtbaar weggewerkt wordt in het wand- of deurgeheel. Het kan een debiet genereren van 232m³/h per lopende meter.  Het element maakt gebruik van bestaande luchtdrukverschillen, die al dan niet mechanisch aangestuurd worden.  De nieuwe luchtdoorstroomelementen voldoen eveneens aan de strengste akoestische eisen waardoor ze geen afbreuk doen aan het geluidscomfort van het wand- of deursysteem!

scroll to top