Klantengetuigenis 'Vandelanotte'

Als onafhankelijk accountants- en auditkantoor met vestigingen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel behoort Vandelanotte tot de top-10 kantoren in ons land. Vandelanotte adviseert dagelijks vrije beroepers, bedrijven en familiale ondernemingen. Met meer dan 270 gespecialiseerde medewerkers is de organisatie actief in tal van sectoren, waaronder de bouwsector, transportsector, medische sector, not for profit sector en professionele dienstverlening, en in de wereld van startups en scale-ups. Ze beschikken over vestigingen in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Tournai en Zele.

Tom Vynckier is verantwoordelijke facilities van het accountants- en auditkantoor. Als Facility Manager coördineert hij het onderhoud van de gebouwen van de verschillende vestigingen. Hij was verantwoordelijk voor de renovatie van het kantoor langs de Torhoutse Steenweg in Brugge. "Het was een grondige renovatie waarbij we het volledige gebouw gestript hebben. Het kantoor werd opnieuw casco gezet en door Beddeleem en andere toeleveranciers volledig afgewerkt. Beddeleem plaatste 1300 m² systeemplafonds, 150 m² wanden van het type JB 4000, 250 m² vaste wanden en 25 JB deuren," legt Tom Vynckier uit.

"Ik heb behoorlijk wat druk gezet om het project in enkele maanden afgehandeld te krijgen. Midden augustus werd er gestart, en al op 30 november zijn we kunnen verhuizen. Alles werd vlot afgehandeld, zelfs nadat we 1 week de werken moesten stil leggen. Het eindresultaat was zoals gevraagd. Ik ben zeer tevreden over de graad van afwerking. De problemen, die er bij zo’n project altijd zijn, werden keurig opgelost."

"Ook de samenwerking en de communicatie was goed. Ik zat met de mensen van Beddeleem en de onderaannemers op dezelfde lijn. Er heerste een positieve vibe," lacht Tom Vynckier.

"Kortom, een goede communicatie en een goede realisatie. Ik heb Beddeleem ondertussen dan ook aan anderen aanbevolen. En ons kantoor in Brussel, dat gaan we opnieuw met Beddeleem aanpakken."

scroll to top