Jochen Daneels versterkt directieteam van Beddeleem

Recent werd Jochen Daneels (36) aangesteld tot commercieel directeur van Beddeleem uit Nazareth, geleid door de co-CEO’s Hendrik Daneels en Koen De Block. Beddeleem is vooral gekend als producent en plaatser van verplaatsbare (systeem)wanden maar is inmiddels uitgegroeid tot een totaal afwerkingsbouwbedrijf met erkenning klasse 8 categorie D. Daardoor mag het als unieke one-stop-shop de grootste renovatieprojecten van a tot z in eigen beheer afwerken en inrichten.

Jochen Daneels startte na zijn studies industrieel ingenieur bouwkunde bij Beddeleem waar hij de voorbije 13 jaar ervaring en knowhow vergaarde als project manager. Bijzonder fier is hij op enkele recente prestigieuze en uitdagende afwerkingsprojecten die hij in team heeft gerealiseerd in de Residence Palace (het gebouw van de Europese Raad), de WTC3-toren en het Pacheco-gebouw (IBZ) te Brussel. Jochen heeft overigens nog 3 jongere broers die allen als project manager werkzaam zijn bij Beddeleem.

Onder zijn nieuwe functie ressorteren de bevoegdheden sales-marketing-communicatie die voorheen door zijn vader en CEO Hendrik Daneels werden opgevolgd. Die aparte functie was noodzakelijk. “In het kader van onze groei en waardecreatie willen we met Beddeleem meer de richting uit van totale afwerking van gebouwen, in rechtstreekse opdracht van de bouwheer. We gaan ons dus intenser profileren en positioneren en onze aanwezigheidspolitiek opvoeren op beurzen, events en businessnetwerken. Ook het buitenland wordt nu nog intenser aangepakt”, aldus Jochen Daneels.     

Jochen Daneels maakt nu als commercieel directeur deel uit van de 6-koppige directieraad met daarin het CEO-duo Hendrik Daneels & Koen De Block, alsook Patrick Van derBruggen (CFO), Wouter Vermeire (COO) en Steven Van de Mosselaer (Productie).

scroll to top