JB QBE - Ruimte in ruimte concept

Het “nieuwe werken” en nieuwe ontwikkelingen binnen de architectuur (denken we maar aan steeds hoger wordende ruimtes) zorgen ervoor dat losstaande modules in deze ruimtes voordelen kunnen bieden.

Het JB QBE systeem van Beddeleem biedt een oplossing voor kleine vergaderzalen, brainstormruimtes en diverse andere toepassingen waar een zekere vorm van privacy of afscheiding gewenst is.  Het systeem is modulair opgevat en flexibel in de keuze van afwerking.

Zo is het JB QBE systeem compatibel met al onze systeemwanden en plafonds. Op deze manier kan ons ruimte-in-ruimte concept perfect worden afgestemd op de verdere afwerking en materialen van uw hele project.

De JB QBE kan zowel individueel als in een cluster worden geplaatst.  Als gebruiker kan je de JB QBE ook voorzien van een ventilatie-eenheid en zijn er diverse verlichtingsmogelijkheden.

Engie is alvast overtuigd van ‘the new way of working’ en deed bij de herinrichting van hun kantoren beroep op Beddeleem voor het plaatsen van enkele QBE’s.  De gemeenschappelijke wanden werden er tevens voorzien van akoestisch absorberende elementen van eigen makelij.

scroll to top