Beddeleem, partner in de totale afwerking van kantoorgebouwen

Beddeleem staat sinds jaar en dag bekend om zijn gipskartonwerken en plafonds, velen linken deze ronkende naam in de 'afbouwwereld' ook aan systeemwanden.
Wist U dat Beddeleem ook uw partner kan zijn in totaalafwerking?  Zo kunnen wij voor u , naast de afwerking van het gebouw met een ruime keuze aan plafond- en wandsystemen ook de coördinatie verzorgen van de verschillende technieken en als kers op de taart de eindafwerking met los en vast meubilair.

Dit one-stop-shop gebeuren biedt u als klant een hele reeks voordelen.  Zo heeft u één aanspreekpunt voor het ganse traject.  U hoeft dus zelf niets te coördineren.
Alles valt onder ons beheer waardoor we dus zelf alle technische knooppunten kunnen uitwerken.  Dit zorgt voor een hoop minder onvoorziene omstandigheden bij plaatsing op de werf. 

Daarnaast kunnen de producten ook esthetisch op elkaar worden afgestemd.  Vele producten worden immers door Beddeleem zelf ontwikkeld en geproduceerd. Denken we maar aan dezelfde lakkleur en andere diverse afwerkingen binnen uw project.  Hierdoor klopt ook het eindplaatje helemaal.

Hier stopt het echter niet.  Beddeleem beschikt ook over een service na verkoop.  U kan dus ook op ons rekenen bij eventuele herstellingen, uitbreidingen of wijzigingen.

Een recent voorbeeld van deze geslaagde mix is het project ‘Vermo’ waar Beddeleem in samenwerking met de architect en de bouwheer instond voor de levering en plaatsing van JB CEILING plafondsystemen, JB 2000 en JB PURE systeemwanden, JB DOOR FIX deurgehelen, JB OFFICE opberg- en zitmeubilair en de bijhorende werkplekken.

Laat je verder inspireren door onze andere referentieprojecten!

scroll to top